Formandens første beretning

Som formand for Forening for Gratis Internet via Vedvarende Energi vil jeg her kommer med den første officielle “beretning”.
 
Vores bankkonto er på plads. Det holdt hård. Folkesparekassen tager ikke let på sikkerheden. Vores CVR nr er på plads. E-boksen venter på medarbejdersignatur. Online indmeldelse og betaling er på plads. Alt i alt er vi på plads som officiel foreningen. En lille krølle på historien er at foreningens navn er for langt til skats systemer så vi hedder: “Forening for Gratis Internet via Vedvarende Ener”. Bør vi overveje at forkorte det lidt?
 
Som formand har jeg taget kontakt til GreenSpeak for at høre om støtte muligheder og Anders Bøgeløv Jensen har forklaret om mulighederne som vil bliver diskuteret på næste bestyrelsesmøde. Via Lars Konradsen har jeg fået kontakt til Chelina fra Conscientia som har skaffet mig et møde med en potentiel sponsor/investor – hvad man nu kalder det. Det møde sker på onsdag d. 1/6-16.
 
Alex C Jensen har lovet at bistå med at lave noget video materiale som forklare foreningens vision, økonomiske grundlag og det praktiske der skal til. Desværre har han været ophængt at eksamener og nu er jeg ramt af arbejde, men vi satser på at vi kan komme i gang inden alt forlænge.
 
I skrivnde stund tørre silikonnen på den først prototype i min kælder. Det var ikke lige muligt at få alle stumper i jem og fix så jeg har måtte være kreativ og lave dem selv.
 
Foreningen råder over en server til 25 kr pr måned som hoster websitet. Oprettelse af en bankkonto kostede 250,- kr. Indkøb af afløbsrør og silikone til 138,- kr.
 
INDBETALINGER fra medlemmer 120,-
 
Vi har med andre ord allerede 293,- i underskud.
 
Indkøb af palletank, flere afløbsrør og slangekoblinger til gas osv. kommer op i op 1500,- plus det løse.
 
Igangsætning af ungdomsaktiviteter koster også penge.
 
Husk I kan melde jer ind her: http://www.fgive.org/register-2/
 
Håber på jeres støtte og ser frem til nye medlemmer. Husk er der styrke i antal – især når man skal søge støtte og midler.
 
Med venlig hilsen
Hugo Rifbjerg, Formand, Forening for Gratis Internet via Vedvarende Energi